امامزاده اسحق
(یا امامزاده چهارده معصوم)، در محله عودلاجان در انتهاى كوچه خدابندهلوها (خیابان ناصر خسرو) قرار دارد. وسعت بقعه حدود 20 مترمربع و مشخصات آن داراى پلاك 2934 از بخش 9 تهران است. در زیارتنامه آن نام صاحب مرقد اسحق بن موسى بن جعفر گفته شده است. / جغرافیاى تاریخى تهران، ص 21. مردم آن را…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
امامزاده ابراهیم (گود زنبوركخانه)
از چهارسوق بزرگ تهران چون به سمت جنوب روند، انتهاى كوچه به سه راهى مىرسد كه گذر لوطى صالح نام دارد. در این سه راهى به سمت چپ یعنى رو به مشرق كه بروند، كوچههایى در دست راست قرار دارد، كه گودال بودن خانههاى جنوبى آن به خوبى مشهود مىباشد و از همان كوچه اول…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
الوند
كوچه باغ الوند از كوچههاى گذر پایین در محله سنگلج به سال 1269 ق. بود. / آمار دارالخلافه تهران، ص 230.
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اراضى سادات (2)
در نقشه نجمالدوله اراضى و مزرعه سادات در غرب دروازه دولاب قرار داشته و از شمال به كوچه بىنام (= آبشار شرقى = شهید شیرازى فعلى)، از جنوب به كوچه قجرها، از شرق به كوچه بىنام (تقوى شیرازى) و از غرب به قطعاتى از اراضى بیاض محدود بوده است.
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اراضى آقا سید محمد
این قطعه زمین در اواخر دوره ناصرى براساس نقشه نجمالدوله از شمال به خیابان دروازه مشهد (خیابان خراسان) از غرب به سراى همدم و از شرق به اراضى نجفآباد و از جنوب به اراضى حاجى میرزا رضاى طبیب محدود بوده است. مرز شرقى این اراضى كوچه شهید زالى است.
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط