محله محوری در مدیریت شهری- در بلوک 2 شهرک اکباتان
29-8-1403 محله محوری در مدیریت شهری در بلوک 2 شهرک اکباتان تا پیش از تهاجم سده اخیر و ظهور الگوی وارداتی برنامه ریزی شهری با طرحهای جامع شهری، روستاها وشهرهای سنتی ایران بر اساس محله محوری و مشارکت مردمی اداره میشد. محله عنصر اصلی سیستم…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
«جاوید»؛ نام ماندگار هنر صحافی
از الف تا یای داستان صحاف شدن؛ «جاوید»؛ نام ماندگار هنر صحافی جاوید جعفری، صحاف پیشکسوت معتقد است که برای ماندگاری در یک حرفه علاوه بر عاشق شغل بودن و علاقهمندی، باید متفاوت باشی هم در نحوه تفکر و هم در نوع کار. سرویس مدیریت…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
اگر داشتههایمان را مکتوب نکنیم، میراثمان تاراج خواهد شد
اگر داشتههایمان را مکتوب نکنیم، میراثمان تاراج خواهد شد 1403/8/28 ۱۲:۳۲ مصطفی دهپهلوان، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: نکتهای که وجود دارد این است، تا زمانی که نتوانیم داشتههایمان را مکتوب کنیم، نمیتوانیم میراث فرهنگی را حفظ کنیم. اگر داشتههایمان را مکتوب…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
الگوی تخصیص یارانه نشر طراحی میشود/ وعده افزایش خرید از ناشران
1. صفحه اصلی 2. مدیریتکتاب پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ – ۱۴:۲۳ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد؛ الگوی تخصیص یارانه نشر طراحی میشود/ وعده افزایش خرید از ناشران معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مدل دسترسی مخاطب به…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
ساماندهی بیش از ۵۵ هزار نسخه نشریه قدیمی در کتابخانه ملی ایران
1. صفحه اصلی 2. مدیریتکتاب یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ – ۰۹:۱۲ پروژه ساماندهی نشریات قدیمی؛ ساماندهی بیش از ۵۵ هزار نسخه نشریه قدیمی در کتابخانه ملی ایران سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با اجرای پروژهای تخصصی، بیش از ۵۵ هزار نسخه نشریه قدیمی و…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
تقدیر شمیران پژوهان
شهردار منطقه یک در مراسم تجلیل از مفاخر شمیران: امسال ۱۰٫۵ میلیارد به موزههای منطقه یک کمک رسانی میشود • 25 مهر 1403 امسال ۱۰٫۵ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به موزهها و رفع مشکلات پیرامونی آنها، در قالب تفاهم نامههایی در نظر گرفته شده…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
تقدیر از تهران پژوهان در صحن شورا
تقدیر از تهران پژوهان در صحن شورا اعضای شورای شهر تهران به مناست روز تهران از ۳ تهران پژوه پایتخت تقدیر کردند در دویست و هفتادمین جلسه شورای شهر از کامران صفامنش، داریوش شهبازی و نصرالله حدادی تهرانپژوهان پیشکسوت پایتخت تقدیر شد. دکتر سید احمدعلوی…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
جلسه تقدیر و تشکر از تهران پژوهان برنامه هفته فرهنگی در فرمانداری تهران
جلسه تقدیر و تشکر از تهران پژوهان برنامه هفته فرهنگی در فرمانداری تهران فرماندار تهران با دعوت از تهران پژوهان موسسه تهران نامه با اهدای لوح سپاس از آنها تقدیر و تشکر کرد. به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران؛ جلسه…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
چرا در تهران تفکیک زباله نمیشود
چرا در تهران تفکیک زباله نمیشود؟! «پسماند» دقیقا همان چیزی است که با تولید انبوهش این روزها معضلی ایجاد کرده که اگر هر چه سریعتر چارهای برای آن ارایه نشود، شاید تا کمتر از یک دهه دیگر، چیزی از این زیبایی باقی نمانده باشد. تاریخ…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
چرا میراث فرهنگی تهران سکوت کرد
چرا میراث فرهنگی تهران سکوت کرد؟ با آنکه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره طرح توسعه ۳۸ هزار متر مربعی امامزاده یحیی (ع) در بافت تاریخی تهران گفته است «با هرگونه تعرض به حوزه میراث فرهنگی مخالفم» اما این پرسش مطرح است چرا…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
چنار خشکیده ۳۵۰ساله باغ فردوس مولانا شد
چنار خشکیده ۳۵۰ساله باغ فردوس مولانا شد! مجسمه چوبی مولانا با هدف زیباسازی منظر شهری و استفاده از ظرفیتهای موجود در طبیعت بر تنه خشک بر جای مانده از درخت چنار باغ فردوس نقش بست. به گزارش همشهری آنلاین، منطقه یک از بافتهای کوچهباغی و…
ادامه مطلبارسال شده توسط
manger
قدیمی ترین کتبیه سر در تهران کجاست
قدیمی ترین کتبیه سر در تهران کجاست؟ ۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۶ سید محمدتقی مصطفوی کاشانی، باستانشناس، نویسنده و مترجم، قدیمیترین کتیبه نصب شده در میان سردرهای تهران را کتیبه فیروزهای رنگ در بقعه امامزاده یحیی(ع) میداند و تصاویر آن را نیز در کتاب آثار تاریخی…
ادامه مطلبارسال شده توسط