اولئاریوس
ایران شناس و جهانگردى كه در دوره صفویه به ایران آمده و در این مرز و بوم گردش كرده، به اوضاع جغرافیایى و سیاسى میهن آگاه شده و نتیجه مطالعه و مشاهدات خود را نگاشته و به طبع رسانده است. / فرهنگ خاورشناسان، ص 271. وى با عضویت در سفارت هلشتین (یكى از ایالات آلمان)،…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اوژن فلاندن
نقاش و باستان شناس فرانسوى در عهد محمدشاه. به سال 1257 ق. / 1841 م. تهران را دیده و مشاهدات خود را همراه با نقاشىهایى سودمند به رشته تحریر درآورده است. وى درباره تهران نوشته است: «محیط این شهر بیش از چهار پنج كیلومتر نیست، حصار شهر مانند دیگر شهرها برجهایى است كه به دور…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اورسل ارنست
سیاح فرانسوى كه در دوره قاجاریه به ایران آمده و مشاهدات خود را به خصوص درباره تهران در سفرنامه خود بهطور مشروح آورده كه در این ارتباط حاوى مطالبى مفید است. این كتاب توسط على اصغر سعیدى ترجمه شده است. وى به شرح دقیق بازارهاى مختلف تهران و دیگر جاهاى شهر مانند میدان توپخانه و…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
ارابه
(معرب آن عرابه است) یكى از وسایل نقلیه تهران قدیم بود شبیه گارى كه از چوب ساخته مىشد. دو چرخ و گاه چهار چرخ داشت و اسبى آن را با هدایت شخصى مىكشید و براى حمل افراد و كالا به كار مىرفت. دكتر هینریش بروگش، سفیر پروس (آلمان) در ایران (1859-1861 م)، در سفرنامه خویش…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط