شلاق و آب تنی در آب کرج
شلاق و آب تنی در آب کرج در سال های نخست دهه بیست تعداد اشخاصی که در آب کرج مبادرت به آب تنی می کردند، زیاد شد. از آنجایی که با تاسیس دانشگاه تهران، جامعه پزشکی ایران متشکل شده بود و فضای پزشکی تهران با دوران حکیم باشی های قجری تفاوت کرده بود و تا…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
ایرج افشار
(زاده ۱۶ مهر ۱۳۰۴ یزد – درگذشته ۱۸ اسفند 1389) پژوهشگر، ایران شناس و کتابشناس ایرانی بود. محمود افشار یزدی پدر اوست.ایرج افشار تحصیلات ابتدایی را در دبستان زرتشتیان و شاپور تجریش به انجام رساند. سپس وارد دبیرستان فیروز بهرام شد و در سال 1324 گواهینامۀ دبیرستانی را در رشتۀ ادبی اخذ نمود. از سال ۱۳۲۴ تا ۱۳۲۸ در دانشکده حقوق دانشگاه تهران در رشتۀ قضایی تحصیل کرد و رساله خود را…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
امیرحسین امیرپرویز
(زاده 1302 تبریز) او پس از اخذ لیسانس کشاورزی دانشگاه تهران عازم آمریکا شد و در سال 1333 از دانشکده کشاورزی مینه سوتا کارشناسی ارشد اقتصاد و سیاست کشاورزی را دریافت نمود. به کشور باز گشت سالیان متمادی معاون فنی وزارت کشاورزی بود. در سال 1353 استاندار همدان شد. چند ماه بعد استاندار لرستان و…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اصطبل جلالیه
یک ساختمان قاجاری زیبا هنوز در منطقه امیرآباد تهران پابرجاست. این ساختمان به دستور امیرکبیر به عنوان اصطبل ناصرالدین شاه در جلالیه آن زمان ساخته شد و حالا با درهای چوبی بزرگ و کلونهای فلزی و سقف گنبدیاش تبدیل به موزه شده. با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان میراث فرهنگی به صورت مهدکودک و…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
ارباب گیو
رستم گیو در مجلس شوراى ملى نماینده زردشتیان بود. عمارت بنانیه و اراضى سوهانك زمانى در تملك ایشان بود و اراضى جلالیه را نیز به اتفاق حاج رحیم اتحادیه خریدارى كرد. وزارتخانههاى معارف و دارایى در سال 1313 خ. در دفترخانه رسمى شماره 18 تهران بخشى از این اراضى را از ورثه وى و حاج…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
احمد اقبال
(زاده1295) فرزند حاج میرزا ابوتراب خان اقبالالتولیه. از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران اخذ کرد. در سال 1322 به استخدام وزارت امور خارجه درآمد و مراحل خدمتی خود را در آنجا ادامه داد. / رجال سیاسی و نظامی معاصر، ص 159. او مدتها سفارت ایران در کشورهای یوگسلاوی، بلغارستان، رومانی و نروژ را عهدهدار بود.فراماسونر و…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اتحادیه
حاج رحیم آقا تاجر، معروف به اتحادیه از تجار تهران بوده و زمانى كه مىخواستند دانشگاه تهران را در اراضى جلالیه احداث نمایند آن را از اتحادیه و صغار ارباب گیو كه مالكین آنجا بودند، توسط وزارتین معارف و دارایى خریدارى كردند. / جغرافیاى تاریخى شمیران، ج 1، ص 298.
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط