انجمن فرهنگی اتریش و ایران
انجمن فرهنگی اتریش در سال های 1955 و 1956 فعال بوده و در سال 1958 به طوررسمی به عنوان انستیتو فرهنگی اتریش افتتاح شد…از این رو سنت صد ساله روابط علمی و فرهنگی میان دو کشور ایران و اتریش حتی در سختترین لحظات به راه خود ادامه داد…فعالیتهای انجمن فرهنگی بر روی سه حوزه اصلی…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
امیراصلان افشار
فرزند جانمحمد (زاده 1298ش مراغه) /عاقلی، باقر، شرح حال رجال سیاسی و نظامی معاصر ایران، تهران، نشر گفتار، چاپ اول 1380، ج 1 ص 150 وی پس از طی تحصیلات مقدماتی، در کشورهای آلمان، اتریش و سویس، دکترای خود را دریافت نمود. امیراصلان افشار در سال 1326ش به ایران بازگشت و مدتی در وزارت امور…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
اردوى تهران
«ورود اردوى تهران به آذربایجان، آبى روى آتش بود. امیر ارشد تا دو فرسخى تبریز آمده، بیوك خان پسر رحیم خان هریس را گرفته، شجاعالدوله مشغول تریاك [كشیدن] است. از سالار ملى هم كارى ساخته نیست. اقبالالسلطنه فلسفه مىبافد، سردار ملى در شهر مزاحم است. اردو مستقیماً به سراب رفت. سردار بهادر پسر سردار اسعد…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
ارابه
(معرب آن عرابه است) یكى از وسایل نقلیه تهران قدیم بود شبیه گارى كه از چوب ساخته مىشد. دو چرخ و گاه چهار چرخ داشت و اسبى آن را با هدایت شخصى مىكشید و براى حمل افراد و كالا به كار مىرفت. دكتر هینریش بروگش، سفیر پروس (آلمان) در ایران (1859-1861 م)، در سفرنامه خویش…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
آلبو
دكتر آلبو[1] در سال 1300ق. در پی مسافرت مخبرالدوله به آلمان به استخدام دولت ایران درآمد و شعبه طب دارالفنون را رونق تازه بخشید. دكتر خلیل خان ثقفی (اعلمالدوله)، خلیفه كلاس او بود. وی تا سال 1308ق. طب فرنگی را در دارالفنون تدریس میكرد. / تهران به روایت تاریخ، ص 634. زمانی در دارالفنون طب…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط
manger
آقا علی خواجه
وی یكی از خواجگان قاجاری است كه صاحب حشمت و جاه میگردد و در پایان عمر ثروتی میاندوزد. مقابل در ورودی امروزی كاخ صاحبقرانیه كمی بالاتر سمت چپ خیابانی كه در غرب صاحبقرانیه است، باغی قدیمی با چنارهای كهنسال و ساختمانی باقی است كه در تصرف آقای حسین ثقفی اعزاز است. حمله بابیها (ترور ناموفق)…
بیشتر بخوانیدارسال شده توسط