1395/12/28

امانیه

در شمال دوشان تپه و در شمال شرقى تهران قدیم محلى بوده كه در كتب تاریخى غالباً به نام «گنج آباد» خوانده شده است كه اكنون جزو شهر محسوب مى‌‌گردد، آن‌‌جا را امانیه گویند. اهمیت آن به سبب خرابه بسیار كهنه و باستانى آن‌‌جاست و نام گنج‌‌آباد را نیز به همین مناسبت بر آن نهاده‌‌اند.…

بیشتر بخوانید

ارسال شده توسط

manger

1395/12/17

ازبكى

محوطه باستانى ازبكى در 73 كیلومترى غرب تهران در منطقه ساوجبلاغ واقع است. در این محوطه تپه‌‌هاى متعددى با نام‌‌هاى تپه ازبكى، كوموش تپه، جیران تپه، مارال تپه، یان  تپه، دوشان تپه، تپه تختگاه قرار دارد.  در كاوش‌‌هایى كه اخیراً باستان‌‌شناسان كشورمان در آن‌‌جا انجام داده‌‌اند، به آثار ارزشمند تاریخى با قدمت نُه هزار سال…

بیشتر بخوانید

ارسال شده توسط

manger

1395/12/06

اراضى سهام‌‌السلطنه

زمین مثلثى شكلى در گوشه شمال شرقى تهران ناصرى بوده كه سه ضلع آن عبارت بوده از، خیابان بى‌‌نام (خیابان شهید زرین خامه) در غرب آن، خیابان میان دروازه دوشان‌‌تپه و دروازه شمیران (خیابان شهید مشكى) در شمال و خیابان دروازه دوشان‌‌تپه (مجاهدین اسلام) در جنوب.

بیشتر بخوانید

ارسال شده توسط

manger

1395/12/04

اراضى امین‌‌الدوله

در اواخر دوره ناصرى اراضى وسیعى از زمین‌‌هاى شمال شرقى تهران ناصرى متعلق به امین‌‌الدوله بود كه در بخش اعظم آن پارك معروف خود را احداث كرد. ولى امین‌‌الدوله در آن زمان هنوز اراضى بایرى داشت كه بدون مستحدثاتى افتاده بود و در شرق پارك او قرار داشتند.  شمال این اراضى خیابان مورب بین دروازه‌‌هاى…

بیشتر بخوانید

ارسال شده توسط

manger