مرکز نگهداری، آموزش و توانبخشی معلولین، سالمندان و بیماران ام اس (MS) است.این آسایشگاه در سال ۱۳۵۱ به همت دکتر محمدرضا حکیم‌زاده لاهیجی که در آن زمان مدیر بیمارستان فیروزآبادی شهر ری بود، فعالیت خود را آغاز کرد. این محل که در ابتدا از فضایی کوچک و محدود بود، با کمک افراد خیر و به خصوص بانوان نیکوکاری که بنا به گفته تمام دست‌اندرکاران این آسایشگاه و مددجویان آن، از ارکان اساسی آسایشگاه کهریزک هستند، امروز در فضایی به وسعت ۴۲۰٬۰۰۰ متر مربع با ۱۶۰٬۰۰۰ متر مربع زیربنا، با بخش‌های بهداشتی، درمانی، توان‌بخشی، آموزشی و امور فرهنگی و ورزشی در خدمت مددجویان است. در طی سال‌های فعالیت آسایشگاه کهریزک، این مکان همچنان به صورت غیرانتفاعی باقی مانده‌است و با کمک‌های مردمی اداره می‌شود.

 

 

نمایی از آسایشگاه

حکیم زاده می گوید:در سال 1350 و 1351 که رئیس بیمارستان فیروزآبادی بودم، بیمارستان امین الدوله را واقع در کهریزک که با هزینه بانو فخرالدوله، دایر گردیده بود و به دلایلی سال ها درب آن بسته مانده بود، مورد استفاده قرار دادم و دو سه نفر معلول که پناهی نداشتند در آن جا بستری کردم و هدفم این بود که به لطف ایزد توانا و کمک نیکوکاران، این بیچارگان در آن جا بخوابند و تا زمانیکه زنده هستند تا حدّ امکان از آن ها پذیرایی گردد. این کار را هم کردم . از آن جائیکه پشتیبان کارهای نیک در مرحله اول خدای بزرگ است او کمک کرد. نمی دانم چگونه افرادی را به یاری فرستاد و هسته اولیه هیأت مؤسس تشکیل شد به خواست خداوند متعال و همت بانیان خیراندیش فعالیت آغاز شد.پس از مدتی با توجه به محدودیت محل اسکان در تاریخ 2/5/1352 در زمین اولیه آسایشگاه فعلی با مساحت 28000 مترمربع اهدائی حاج حسن محمدی در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، کار ساخت و ساز آسایشگاه سالمندان شروع  شد.

وضعیت کنونی در سال 1390خ. مساحت آن جا 420 هزار مترمربع و سطح زیربنا بیش از 180 هزار مترمربع است. ظرفیت آن1750 نفر مددجوو1000نفرکارمند است. آسایشگاه خیریه کهریزک موسسه ای غیرانتفاعی و مردمی است که دارای شخصیت حقوقی بوده و زیر نظر هیئت امناء، هیئت مدیره و مدیرعامل اداره میشود و با شماره 1494 به ثبت رسیده است.خدمات اعضای هیأت مدیره و هیأت امنا به صورت داوطلبانه و افتخاری است

ارسال دیدگاه

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.